News

R-kiska kisan voittaja

Oona won the guitar that Nightwish’s Emppu Vuorinen has played live in concert

Published on 25.4.2012 14:23

In February-March 2012, the Finnish kiosk chain R-kioski organized a contest for Battery Energy Drink and Nightwish fans. The unique prize was a guitar that Nightwish’s Emppu Vuorinen has played live in concert.

The lucky winner was Oona from Toijala, Finland, who sent us these greetings:

Terve!

Olen Oona ja voitin muutama viikko sitten Batteryn ja R-Kioskin Nightwish-kilpailun pääpalkinnon, Emppu Vuorisen kitaran. Mielestäni Nightwishin musiikki on aina ollut hyvää, ja massasta erottuvaa, mutta ns. “oikea” fanitus starttasi viime vuoden alussa kun laitoin Dark Passion Playn CD-soittimeen.

Vähän ajan päästä aloin haalia Nightwishin tuotantoa ja nyt levyjä ja sinkkuja on jo vino pino! Nightwishin paras albumi on Imaginaerum ja paras biisi The Poet And The Pendulum. Muita hyviä kipaleita ovat mm. Song Of Myself, Ghost Love Score, Creek Mary’s Blood ja FantasMic. Nightwish-faniuteni tämänhetkinen kohokohta on se kun näin bändin livenä Tampereella maaliskuussa. Show oli uskomaton sekä bändin että pyrotekniikan osalta!
 
En ole koskaan käynyt kitaratunneilla, mutta osaan jonkin verran soittaa esimerkiksi klassikkoa nimeltä Enter Sandman. Veikkaan, että kitara pysyy “suojassa” suurimman osan ajastaan, mutta saatan joskus sen varteen tarttuakin. Tällä hetkellä harjoittelussa ovat Storytime ja Creek Mary’s Blood.

Lopuksi, tahtoisin kiittää Sinebrychoffia ja Emppu Vuorista näin mahtavan palkinnon hommaamisesta.

Battery & Nightwish keep me going! :)

Battery Energy Drink congratulates Oona on the great prize.